COVID FREE

Immersió

Cala Margarita

Ideal per a bateigs i de nivells no avançats , podràs gaudir d'un busseig tranquil

La immersió

Cala Margarita és un petit nucli agregat a Palamós, encara que amb identitat pròpia.

A l’Edat Mitjana aquest racó era utilitzat per les autoritats per albergar els viatgers en quarantena. D’aquesta manera podien comprovar que realment no portaven cap infecció, i pogués iniciar una epidèmia a la Vila de Palamós.

La immersió a cala Margarita és senzilla i agradable.

Comença a 10 metres de profunditat on l’orografia us permet orientar-vos de manera que podeu crear una imatge mental de la immersió.

Plena de roques i petits canons plens de menuda i tímida vida. Entre ella hi ha els nudibranquis, llagostes, escorporas, pops i sípies, fins i tot ratlles enterrades.

Què és el poblat ibèric?

La mitjana de profunditat és d’uns 12-15 metres, tot i així, és fàcil trobar zones de fins a 25 metres de profunditat on ens sorprendrà veure possibles restes romanes.

Els bancs de barracudes, bancs de sargs, petites praderies de posidònia plenes de nacres i peix petit com castanyoles, salpes i molt més.

Una de les immersions és la travessia entre l’illot de cala margarida i la platja del morro del vedell, una immersió plena de sorpreses, ja que, entre l’una i l’altra, hi ha una gran quantitat de flora i fauna.

També podem gaudir del scooter mentre costegem la part nord de Cala Margarita. Una zona totalment desconeguda pel bussejador.

És una immersió plena de sorpreses que no deixarà indiferent a ningú ja que, encara que no hi ha gaire fons, hi ha una gran quantitat de petits organismes que ens deixaran sense paraules.

És una immersió de poca profunditat ideal per a nivells inicials i cursetistes

36 € / sortida individual

72 € / sortida doble

*El preu d’aquesta immersió inclou vaixell + ampolla

Requeriments – per fer aquesta immersió cal disposar de titulació de nivell mínim.

Pots complementar la teva activitat amb els següents materials i serveis addicionals. Els preus són per a una immersió concreta. Per a més informació contacta amb nosaltres

Dive-Center-Palamos-Cala-Margarida

Reserva online

Immersió – Cala Margarita

  • Selecciona a la llista d’immersions programades la data per començar el procés de reserva
  • Les dates de les immersions s’ajusten en funció de l’època de l’any i les condicions del mar. Si no trobes la data ideal per a tu, o no n’hi ha una disponible en aquests moments, si us plau, recorda que disposem d’altres punts d’immersió que et poden interessar
  • També, pots sol·licitar més informació sobre aquesta immersió al telèfon +34 972 600 345 o utilitzant la secció contacte
  • Procura sol·licitar la teva reserva amb suficient antelació

Port de la Marina 8, Palamós (Girona)

+34 972 600 345

Certificats i acreditacions

Els instructors, dive master i assistents de Palamós Dive Center són professionals amb una llarga experiència en busseig, un gran nombre d’immersions a la Costa Brava en haver-hi i tots són titulats per la Generalitat de Catalunya. De comprovada eficàcia a l’ensenyament teòric i pràctic dels diferents cursos de busseig.

Tots els instructors, i la resta del personal del centre, tenen la titulació corresponent, que acredita la seva capacitat per a l’ensenyament.

Logotipo_de_la_Generalitat_de_Catalunya.svg
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.